Over ons

 

Onze praktijk

Een kinderfysiotherapeut heeft na de algemene opleiding fysiotherapie een specialisatie gevolgd, die gericht is op de ontwikkeling van kinderen. De kinderfysiotherapeut observeert en onderzoekt uw kind en geeft voorlichting en advies. Het behandelplan wordt met u besproken. Indien nodig, nemen wij, met uw toestemming, contact op met andere disciplines zoals de arts, leerkracht, logopedist, ergotherapeut of orthopedagoog. De kinderfysiotherapeut heeft brede ervaring in het werken met kinderen. In onze speciaal voor kinderen ingerichte, grote praktijkruimte is allerlei materiaal aanwezig om uw kind te stimuleren en te motiveren om zijn sensomotoriek verder te ontwikkelen. Wij zijn volledig gericht op het behandelen van kinderen en zijn gewend intensief samen te werken met artsen, consultatiebureaus, revalidatiecentra en scholen. Verder werken we op het speciaal basis onderwijs “De Cirkel” en naast basisschool “Het Tangram”.

 

Wie treft u?

Bij Kinderfysiotherapie M en M werken:

  • Mieke van Dam;          BIG nr: 99060447404
  • Muriel Rosendaal;       BIG nr: 19908781704
  • Anneloes ten Brinke;   BIG nr: 39064000004
  • Lenneke van Duin;      BIG nr: 19919032804
  • Chantal Lieferink;        BIG nr: 59918254104
  • Lianne de Groot;      Administratief medewerkster

Allen zijn gekwalificeerde kinderfysiotherapeuten. Allen zijn BIG geregistreerd en staan opgenomen in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Ze nemen deel aan intercollegiaal overleg en volgen nascholing om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen. Allen zijn ervaren therapeuten en zij hebben een duidelijk doel voor ogen:

“Ieder kind moet kunnen genieten van bewegen.”

Zij delen hun kennis en werken nauw samen om uw kind de maximale zorg te kunnen bieden. Via deze site vindt u algemene informatie. Voor meer specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

AANMELDEN VAN EEN NIEUWE PATIENT

Het aanmelden van een nieuwe patient kan via onderstaande button. Wij nemen contact met u op om een intake te plannen.

AFMELDEN VAN EEN AFSPRAAK

Het afzeggen van een afspraak kan via onderstaande button. Wij nemen contact met u op om de afspraak opnieuw in te plannen.